Sponsors

KBF_DEF_PMS294

Het Mount Coach Project is gestart vanuit KBF, De Vlaamse Klim en Bergsportfederatie


We kunnen nu ook trots onze volwaardige kledij-sponsor RAB voorstellen. Dit unieke Britse merk voldoet echt aan al onze eisen, zowel voor alle stages tijdens het opleidingsproject als voor onze expedities.

 

petzl-logo

In 2020, vierden we ons 15-jarige jubileum met een volwaardige materiaalsponsor, die het opleidingstraject voorziet van het beste materiaal op de markt. Geen betere partner dan het betrouwbare en innovatieve PETZL.

 

zamberlan_sign_pos

Handgemaakt Italiaanse perfectie, elke schoen wordt ontworpen om aan een bepaald alpien project te voldoen. Zamberlans schoeisel is gebaseerd op het respect voor ambachtelijk vakmanschap en de diepgewortelde kennis van de bergcultuur.

 

lowealpine_black

Samen met Rab, vervolledigt nu ook Lowe Alpine onze uitrusting met hun hoogwaardige rugzakken

 

julboJulbo’s brillen staan al jaren op de neuzen van’s werelds beste klimmers en skiers. Sublieme bescherming, pasvorm en design zijn kenmerkend voor de producten van Julbo en dat kunnen de mountcoachers beamen!

 

kk_standard_logo

Van drankflacons tot bekers en rietjes. Klean Kanteen voorziet producten die met liefde gemaakt zijn – liefde voor avontuur, voor het behoud van de wilde natuur en het vervangen van single-use plastic. 

 

Care Plus logo zwart

EHBO-kits, zonbescherming en allerlei middeltjes tegen insectenbeten… Met de goede zorgen van Care Plus trekt het Mount Coach-team zorgeloos de bergflanken op. 

 

download

Een berghut zonder zweetsokken? Smartwool voorziet het team van warme voeten tijdens de tocht met de Merino wollen sokken, gemaakt door en voor avonturiers.

 

LOGO kampeerder.be

K2 De Kampeerder is één van de grootste en professioneelste buitensportwinkels van België gelegen in Antwerpen en tevens de perfecte ondersteuning voor de veeleisende wensen van Mount Coach.

 

 

De perfecte winkel voor al uw kampeer- en klimvakanties met zowel een winkel in Leuven als in Hasselt.

Op avontuur zijn we graag uitgerust met het beste bergsportmateriaal. Dankzij Mounteqshop in Waregem komen we gelukkig niets tekort!

Advertentie