Tags

, ,

Eerlijk we komen maar moeilijk op gang. Door die ijslandse vulkaan, aan de naam ga ik me niet wagen, zijn we maandag met 5 uur vertraging vertrokken. Op zich viel dit nog mee, maar jammer genoeg misten we zo onze verbinding in Minneapolis. Een nachtje slapen en dan tegen de middag een niew vliegtuig op. Op weg naar de startbaan liep er iets fout waardoor het vliegtuig niet in de lucht mocht en wij op een ander vliegtuig werden gezet. Uiteindelijk landen we met 20 uur vertraging in Anchorage. Dinsdagavond en woensdagmorgen snel allerlei winkels aflopen en in de namiddag de bus  richting Talkeetna. Onze zakken zijn gepakt, we hebben ons materiaal zoveel mogelijk beperkt, verder hebben we voor 24 dagen eten, toch komen we aan een totaal van 140kg. En dit moeten we naar 14000 voet krijgen?

Morgenvroeg, na een briefing bij de rangers, hopen we naar het basiskamp te vliegen. vanaf dan houd Yannick jullie op de hoogte!

Nog een andere tegenslag, mijn fototoestel is zojuist gesneuveld. Net nu ik me met stop-motion filmpjes aan het amuseren was. Maar geen nood, we hebben nog een videocamera en een reservetoestel. Eerst deze onder de knie krijgen.

pzz

Advertentie