De eerste dag in Kandersteg was eigenlijk al op het randje wat temperaturen betreft. Jammer genoeg werd het afgelopen weekend niet beter. Positieve temperaturen in het dal deden ons langer en hoger instijgen maar ook hier was het maar kwakkel. We wilden niet terug een hele dag in het water staan en het spontaan vallende ijs deed ons toch terugkeren.

 

Een van de dames tijdens de finale

Ook het “Ice Climbing Festival” was eerder een drytoolevent geworden. Maar niet getreurd, er waren meerdere leuke drytoolroutes uitgezet maar ook de wedstrijd zelf was zeker interessant. En ja, zaterdagavond was er een presentatie van de Favressen hun Groenlandexpedtie. Hadden we even mooi meegenomen.

Voor de geïnteresseerden, Veel watervallen liggen in conditie… Wachten tot het dus vriest !

Advertentie