Tags

Net terug van een schitterende sneeuw-driedaagse. Zoals eerder vermeld was ik 3 dagen met de collega’s van The Outsider op incentive in Les Sybelles.

Op zondag was er enkel ijs en bewolking te bespeuren, maandag de volle 5cm vers maar de echte magie begon de nacht van maandag op dinsdag:

 

Les Sybelles, vlak voor de liften open gingen

Les Sybelles, vlak voor de liften open gingen

30 à 40 cm heerlijk lichte poedersneeuw en een perfecte zichtbaarheid. Dit gecombineerd met een familiegebied waardikke latten raar bekeken werden en een paar even gekke collega’s als mij stond garant voor een topdag! Na het gebied van lijnen voorzien te hebben gingen we naar de Vallée Perdu voor het echte werk.

mitch aan het genieten

Mitch aan het genieten

 Die vallei vormt een natuurlijke barriere tussen de skigebieden van Le Corbier en La Toussuire.

Geen spoor te bespeuren, veel hoogtemeters, lange runs, diepe sneeuw, veel toffe kommetjes en struikjes onderaan, kortom een echte aanrader als je in de buurt bent.

Van de echte knappe stukken zijn geen foto’s omdat ik gewoon het geduld niet had ervoor te stoppen, maar dit zijn nog enkele sfeerbeelden:

 

yannick aan het uitbollen

yannick aan het uitbollen onderaan de Vallée Perdu

 

Mitch weet nog hoe het moet

Mitch in topvorm

Morgenavond vertrek ik alweer, deze keer als lid van het Wepowder-team. Hopelijk leer ik er toekomstige ski/boardvrienden kennen en hou ik er weer een paar dromen aan over.

Waar we heengaan kom ik morgen pas te weten, maar dat er sneeuw zal liggen is zeker (kijk hier). Enkel het hoge lawinegevaar kan roet in het eten gooien.

Update’s en foto’s na het weekend

Advertentie