Tags

, ,

De weergoden zijn ons de laatste tijd méér dan goedgezind. Aangekomen in cham kregen we direct 2 dagen vette poeier, gevolgd door 5 dagen stralend weer waarin we konden goulotten. En, onwaarschijnlijk maar waar, de dag nadat we terug naar beneden kwamen begon het mega te dumpen aan de zuidkant van de Alpenhoofdkam. Gelukkig was An H net aangekomen met een auto en konden we dankzij de WEpowder gids naar het onbekende La Thuile trekken.

De perfecte keuze bleek, want daar vonden we heupdiepe vederlichte poeier en voldoende lariksbossen om ondanks het slechte zicht toch enorm veel first tracks en pillows te scoren! Bovendien ging er niemand, maar dan ook echt niemand off piste in dit familiegebied waardoor het enkel wij drieën en een tè grote hoeveelheid sneeuw waren!

0902_img_2361

Koen De Backer in heupdiepe sneeuw, ©Sam Van Brempt

 

Sam Van Brempt enoying the pillows, Koen De Backer

Sam Van Brempt enjoying the pillows, ©Koen De Backer

0902_img_23541

An Houttequiet skiet alles om zeep, ©Sam Van Brempt

Advertentie