An L hikend naar nieuwe lijnen

An L hikend naar nieuwe lijnen

Terwijl An en Yannich een week pre-booked vakantie doorbrachten aan de verkeerde kant van de Alpen, hadden Sanne en An L. meer geluk. Zij zaten wel aan de juiste kant van de Alpen en genoten dan ook met volle teugen van de dagelijks vers gevallen poeder.

Vooral woensdag werd een schitterende dag. Tegen 9 uur stonden we aan de Alpspitzbaan in Garmisch. En … we hadden geluk. Het was de eerste dag dat de lift open was, we haalden de eerste lift en het beste …. er waren geen locale poederhelden op te sporen. Onze dag kon al niet meer stuk.

Genieten was het zeker. We hebben die dag als “Scheissländers” onze handtekening in alle maagdelijke hellingen kunnen achterlaten. Zalig!

 
40 cm verse poeder

50 cm verse poeder

sanne's spoor

sanne's spoor

Advertentie