Ok, het mag geweten worden: op vrijdag 27 maart gaat de 3de wepowderdrink door in België.

Waarom die heisa? Wel, het concept, bekend onder de naam ‘poeder en borrels’, heeft plaats in Café ‘Ons Huis’ te Lebbeke, waar Koen Van Hiel cafébaas is. Op de Wepowdersite wordt hij beschreven als één van Belgie’s most dedicated poederrijder,maar menig Mountcoachers kennen hem als Mr Pontoon de mobilhomefixer. 

Er is geen beter excuus om een ganse avond over skiën te lullen met wat bier en een leuke bende freeriders. De makers van het Wepowderboek zullen er zeker bij zijn en ze brengen ongetwijfeld nog wat demomateriaal van allerlei ski en boardmerken mee. Als dat nog niet genoeg is krijgt iedereen die zijn Wepowderboek meebrengt op de avond zelf 3 gratis consumpties! De hele nacht skifilms, muziek en slaapplaats voor achteraf zijn ook voorhanden.

Spread the word en hopelijk is er een grote delegatie Mc’ers aanwezig!

 

één van Belgie's 'Most dedicated poederrijders' aka. Koen Van Hiel

één van Belgie's 'Most dedicated poederrijders' aka. Koen Van Hiel

wepowder

Advertentie