Ondanks alle emoties die me de laatste dagen zowat van links naar rechts slingerden was er toch één zaak die ik zo snel mogelijk in orde wou krijgen:de foto’s van onze klimexploten in Peru.

Na alle berichten in diverse media en allerhande foto’s die gepubliceerd zijn uit de oude doos zijn dit mijn laatste indrukken van An, Koen en Hans. De manier waarop ik ze voor steeds zal herinneren; een ganse maand samen gelachen, samen afgezien, samen geleefd en ondertussen nog enkele uiterst aangename bergen beklommen.
Ik hoop dat deze foto’s voor een deel kunnen weergeven met wat voor een intens gevoel van het leven in zich ze ons verlaten hebben… Ik denk niet dat er één foto opstaat waarop iemand niet lacht of minstens een flikkering in zijn/haar ogen heeft.
Alles is in chronologische volgorde.

klik HIER voor de link

Basecamp Ichinca by night

Basecamp Ichinca by night

Alpamayo beklimmen = straight up!

Alpamayo beklimmen = straight up!

Koen twijfelt op Churup; rechtdoor of toch maar uitwijken?

Koen twijfelt op Churup; rechtdoor of toch maar uitwijken?

Advertentie