De laatste tijd is er weer vanalles gebeurd dat zeker een plaats verdient op deze blog: Het pieperfest was een leerrijk succes, de filmjes op EOFT waren inspirerend en de lezing van Chris Sharma zorgde er zelfs voor dat ik 2 dagen later zowaar aan een campusbord hing te bengelen. Ondertussen zijn ook Mike van Berkel, Cas van de Gevel en Martijn Shell terug van hun Kalanka expeditie met als doel de noordwand van deze imponerende 6931m hoge berg te beklimmen in de Garhwal, India. Helaas haalden ze het niet door het slechte weer, maar het hele verhaal is zeker de moeite om eens te lezen!

Maar helaas lukt het me weer niet zo goed mijn prioriteiten te leggen. In plaats van al deze dingen een plaatsje te geven waar ze horen zit ik maar heen- en weer te surfen tussen weersites en skifilmpjes… De reden lees je hier. Jep, de winter is begonnen! De eerste vlokken zijn ‘as we speak’ naar beneden aan het tuimelen ten noorden van de alpenhoofdkam. En oh ja, als ik komende zomer niet op expeditie ga, spaar ik rustig verder voor de winter van 10/11. Waarheen? Check het filmpje….

Ik ga ondertussen nog even het kwijl van mijn gezicht wrijven 😉

Advertentie