Tags

, , , ,

Nu al in Kaapstad, normaal ons einddoel maar sneller dan verwacht.

Na onze aankomst in Johannesburg zijn we direct naar het oosten van het land doorgetrokken, met de bus naar Nelspruit meerbepaald. Deze stad was ons vertrekpunt voor een weekje fietsen langsheen en door de Blyde river Canyon en langs het Kruger park, een van de grootste wildparken van afrika. In mooie Mount Coach stijl hebben we enkele gratis overnachtingen, maaltijden en zelfs een bezoek aan het Kruger Park meegemaakt.

Blyde River Canyon

Blyde River Canyon, © PaecKE

,Maar om van het vlakke Belgie direct over te schakelen op deze bergachtige streek was toch verdomd zwaar in de benen. Een vlakker terrein zou beter zijn om warm te lopen.

Dankzij een lift richting het zuiden fietsen we nu de andere kant op. van Kaapstad naar Johannesbrug. Zo krijgenwe de bijna 3000 meter hoge passen van Lesoto als laatste voorgeschoteld. Dat zal wellicht beter gaan.

Onze eigen Foto’s komen wel als we terug zijn.

Advertentie