Tags

,

Nu iedereen geniet van poeder en zon zit ik hier nog gezellig te schimmelen tussen de boeken.

Ja, er zijn nog studenten onder ons die, ondanks alle uitnodigingen en “ga-je-echt-niet-mee”-berichten zich toch nog (met grote moeite) kunnen concentreren op de aankomende vakantie (blok) en de daar onvermijdelijk mee verbonden examens.

Nu moet het lukken dat ik tussen de paperassen deze kunstwerkjes terugvond.
Toen we destijds in Corsica besloten om naar Italië te gaan zagen we dat er maar 1 topo was. Koen heeft dan maar snel even eigenhandig de topo overgetekend, zodat iedereen zonder risico zijn route kon inkruipen. En met resultaat!

Met pijn in het hart plooiden we de tekeningen  (door Koen slechts als ‘schetsen’ beschimpt) en werkten we ons door de route. Gelukkig zijn ze mooi bewaard gebleven en komen ze, met wat vertraging, toch nog op de blog!

Il Caporal I

Il Caporal I

Il Caporal II

Il Caporal II

Torre Di Amonin

Torre Di Amonin

Aan alle vriendjes in het buitenland:     Het ga jullie goed!

Advertentie