Tags

Ook eens je eigen ski's bouwen? (c) bmb

Geloof me, tot vorig jaar had ik zelf geen vermoeden van dat het mogelijk was om je eigen ski’s te bouwen. Maar met de hulp van BMB skis kan je het nu zelf gaan doen. Dit is hoe het in zijn werk gaat:

Na 4 uur theorie ga je aan de slag. Op vrijdag, zaterdag en zondag, dus 22, 23 en 24 januari zal de werkplaats geopend zijn en beschikbaar voor de deelnemers. Op de eerste dag zal dan onder begeleiding de eerste hand gelegd worden aan de mallen voor het belag en de pers, kan er reeds aan de kernen gezaagd worden en zullen we een begin maken met het buigen van de staalkant. En uiteindelijk na nog wat extra stappen is je ski dan klaar…

De kosten voor deze workshop bedragen € 775,-. Dit is uiteraard inclusief alle materialen die nodig zijn voor het bouwen van een set ski’s, maar ook het gebruik van alle machines en gereedschappen (al dan niet onder begeleiding), twee keer een lunch en koffie en thee.
O ja… natuurlijk neem je daarna de ski mee naar huis. Wat is niet inclusief? De BMB boys zitten in Nederland, dus een garantie op poeder is er niet.

Als je wat lager op de blog gaat rondsnuffelen kom je te weten hoe tevreden ik was van het resultaat. Niets beter als rond te skiën op iets wat je zelf ineengeknutseld hebt!

Advertentie