Onderstaand bericht is overgenomen van de interessantste en leerrijkste weblog die er over bergsport in het nederlands te vinden was. Via deze weg veel succes met al jullie verdere avonturen! (of tot ooit in Zermatt ;-))

Zeer gewaardeerde lezers,

met een lichte snik in onze stem, delen wij jullie mede dat we stoppen met deze weblog.

Door onze drukke werkzaamheden en nieuwe studies (heel toepasselijk op het gebied van helivliegerij en spoedeisende medische hulp) hebben we voorlopig geen ruimte meer om zinvolle bijdragen te leveren.Twee jaar lang hebben we veel vrije uurtjes, geld en energie geïnvesteerd in bergredding.nl, in een poging secure en betrouwbare berichten te publiceren. Het doel: jullie een blik gunnen in de keuken van de bergredding en de Nederlandse bergsporter een klein beetje meer risicobewust maken. Of het gelukt is, moet nog blijken 🙂
Het was in ieder geval (in)spannend, leerzaam en -ondanks het vaak ernstige karakter van de onderwerpen- ook erg leuk om te doen.
Een grote dank aan iedereen die op welke manier dan ook een bijdrage heeft geleverd. En voor de rest: geniet van de bergen!
Wij zijn weg, Michiel en Menno

Advertentie