Vorige week trok ik voor 2 dagen met men collega’s van The Outsider richting Fontainebleau. Het tripje was een bedanking voor alle animatoren en sportmonitoren die deze zomer gewerkt hadden. Ik mocht deze keer mee omdat ik de streek al wat kende 🙂 Het was voor het eerst dat ik met 13 man richting men favoriete bos even onder Parijs trok. Velen hadden nog niet zoveel klimervaring of zelfs nog nooit buiten geklommen, maar hun enthousiasme werkte aanstekelijk. Er werd door iedereen hard geklommen in l’Elephant en in Canche aux merciers.  Hieronder vind je enkele beelden:

Even gaan hangen (c) Tom Demeester

Zit er daar ook nog een greepje? (c) Yannick dB

blijven lachen, ook al kom je naar beneden (c) Yannick dB

De boulders overschouwen (c) Yannick dB

De volledige reeks met foto’s kan je hier vinden

Advertentie