Tags

, , ,

Ik verblijf een maand in Skurdalen(Noorwegen) in het kader van een stage voor School. Tussen bomen omzagen, hout klieven en stapelen is er ruime tijd voor ontspanning. Zo trek ik er elke avond en elk weekend op uit voor een trip. En Jawel!!!, toen het nog regende 4 dagen geleden spotte ik enkele granieten blokkken. Vandaag keerde ik terug, ik nam een oude matras uit de schuur( die dienst deed als crashpad) en genoot van het klimmen in een prachtig herftsweertje.

Graniet: I like!©Tim De Dobbeleer

genieten van zon en graniet in een magnifiek bos©Tim De Dobbeleer

 Naast boulderen wordt hier in dit prachtig heuvelachtig terrein ook stevig aan de conditie gewerkt, elke avond bij zonsondergang loop ik nog even wat kilometers bergop naar het meer, geniet ik even:), en ga dan weer verder.Laat de sneeuw nu maar komen : mijn benen kunnen nu wel een stevige skiafdaling aan:)

hier kan er al eens een tourke gelopen worden:)©Tim De Dobbeleer

Ondertussen vriest het hier ook al stevig s’nachts. Hopelijk valt er al wat beklimbaar ijs te bespeuren in Rjukan voor ik vertrek. Al betwijfel ik dat.  Ik kan maar hopen…

Advertentie