Tags

,

Ik keek al een tijdje uit naar  ‘The Denali experiment’, een docu van een teamtrip van The North Face. Enkele van hun bekende athleten (Conrad Anker, Ingrid Bäckstrom,…) namen jonge honden uit de freeski en snowboardwereld mee om hun kennis te laten maken met ‘het echte alpinisme’. Die gasten knallen elke berg waar de helicopter hen heeft afgezet moeiteloos af, maar zouden ze het ook kunnen zonder?
Kijk maar even naar de film om het antwoord te weten te komen.

Oh ja, ook al komt deze film van men geliefde productiehuis (camp 4 collective), je moet je over het typische Amerikaanse gezwets en de overdreven aanwezigheid van felgekleurde North Face producten kunnen zetten om er van te genieten 🙂

 

ps. aan alle cinematografen: Kan er iemand uitleggen hoe je dat effect vanaf min 6.11 bekomt?!?

Advertentie