Tags

, , , , ,

Coire an Lochain (the Cairngorms )

Juist terug van een korte trip naar Schotland. Door het slechte weer en een licht zieke klimpartner hebben we slechts weinig kunnen doen. Toegeven, ginds gebruiken ze andere maatstaven maar bij winden van 240km/h blijven zelfs schotten binnen. Toch hebben we in de Cairngorms 2 mooie routes kunnen klimmen! Deep Throat (70m, V6) en The Hoarmaster (95m, VI6).

Sam in Deep Throat

Hoewel de 2 routes voor de nodige stressmomenten hebben gezorgd lag de crux van de reis in het terug thuis geraken op oudejaarsavond! Ik vloog op Amsterdam en zo blijkt kan je na 19:11, 5 uur voor het nieuwe jaar, geen trein richting Antwerpen of zelfs de grenssteden meer nemen! Natuurlijk moest ik die juist missen…

Lester in The Hoarmaster

Desalniettemin, Een mooi 2012 gewenst! Geniet van onze vernieuwde blog en onze verhalen… Maar vooral, geniet van uw eigen dromen

Advertentie