Tags

,

Heel de herfst stond in het teken van de voorbereiding van onze trip naar Japan. Sam Van Brempt, Koen Van Hiel en ik vertrekken donderdag 5 januari voor een maand richting het land van de rijzende zon en bodemloze sneeuw. Na enkele skitrips naar Davos en Nendaz de voorbije weekends zijn onze bovenbenen klaar voor het echte werk.
We gaan proberen via de blog te laten weten waar we uithangen en waar we mee bezig zijn, dus ‘stay tuned’.

Voor de rest is onze blog net gerestyled, met dank aan Sam. Ook in 2012 gaan we proberen onze eigen avonturen en de meest opvallende ski & klimweetjes te blijven posten. Er zijn ook enkele spannende nieuwigheden op komst, maar daarover in februari meer.

Geniet allen van de laatste dag van het jaar en dat ieders (berg)dromen mogen uitkomen 😉

Advertentie