Tags

, , , , , ,

Good morning Myoko

Het was even uitrusten. Koen zat in Kyoto en ik bezocht met een klein akkefietje een Japanse tandarts. Maar Yannick en Koen Fistel konden niet blijven stil zitten. Met een naderend front en de eerste sneeuwvlokken in de lucht brachten ze al een bezoek aan Myoko.

Koen Fistel, zien dat je niet tegen de lift botst!

De verhalen waar ze mee terugkwamen deden ons niet twijfelen, onze laatste skidagen zouden we ginds doorbrengen.

Sam in Myoko

Koen in Myoko

Tijdens ons verblijf in Hokkaido kregen we bijna dagelijks tot 30cm te verduren. We dachten dus wel iets gewoon te zijn maar in Myoko was het totale waanzin! De trein geraakte er niet meer, straten die dag in dag uit gekuist dienen te worden, sneeuwmuren tot 5 meter hoog, huisdeuren die niet meer openen door het gewicht van sneeuw op het dak en een gemiddelde sneeuwval van 1meter per dag!!!!

enkele meters vers in Myoko

Er zijn weinig foto’s genomen. Maar we beloven jullie videobeelden over een kleine maand.

Tokyo

Koekenmachine

Tokyo Tower

In de wierrook hangen bij de Sensoji Tempel

Ondertussen zitten we terug in Tokyo. Dat wil zeggen dat onze Japan trip op zijn einde is. We sorteren ons materiaal uit en dinsdagavond zijn we terug in België.

Advertentie