Tags

, ,

Het begint moeilijk te worden om superlatieven te vinden om onze dagen hier te beschrijven. Nog maar net terug van de megadump in Italië, begonnen de vlokken hier in Cham alweer per kubieke meter te vallen.

Vermits we vorige keer maar een klein stukje van het geprezen Vallorcine zagen, besloten we daar vandaag weer naartoe te trekken. En het werd zo’n dag die stelselmatig beter wordt. Begonnen met de runs onder de lift en in de bossen, om ons daarna uit te leven in de grote open velden met diepe poeier, en ultiem te eindigen met de off-piste run naar Trient. Kilometers lang alleen poeieren in een vallei met schitterende sneeuw en niet te steil zodat je kan blijven doorgaan tot je bovenbenen beginnen te gloeien… Toch een klein beetje gek worden!!!

En zelfs nu is het nog niet gedaan. De komende dagen wordt er 1-1.20m sneeuw voorspeld. Nog meer freeriden dus, al kost het wel handenvol geld en missen we het klimmen toch… Stilaan beginnen we zelfs wat te verlangen naar mooi weer… Stilaan weliswaar!

0902_img_2381

Koen krijgt zijn Faceshots, ©Sam Van Brempt

Advertentie