Tags

, , ,

Na de mooie prestaties van de Mc’ers op het drytool-evenement in buggenhout, konden wij niet achterblijven natuurlijk. En zoals gisteren al vermeld werd de zin om te kimmen toch steeds groter! Vandaag dus naar de rive gauche van de Argentière gletsjer getrokken om daar ‘Mini couloir I/4’ te klimmen. Een grave lijn met af en toe wat glace mince in stukken van 90°, maar dat werd allemaal mooi opgelost door Sam!

0902_img_2402

Sam werkt zich door stijl dun ijs, ©Koen De Backer

Klimgoesting gestild zou  je dan denken, maar integendeel! We willen terug de bergen in, maar het weer zit tegen. Dit is de meest sneeuwvolle winter die ik al gezien heb!

 

Sam

Sam in de uitklim van Mini Couloir, ©Koen De Backer

 

 

Maybe it’s time to bail…and come back when the weather clears!

Advertentie