Als je de mountcoachers van een ding niet van betichten is het wel een gebrek aan inventiviteit in de bergen. Geen sneeuw, ijsklimmen dan maar. Geen ijs, skiën dan maar,…

 

Maar deze week  is de situatie net iets anders. Ik vertrek voor een weekje pre-booked skiën naar Tignes, in de Franse Tarentaise. Terwijl het dumpt in Oostenrijk voor de moment is dat helaas niet het geval in Frankrijk. In de regio zal wel ijs te vinden zijn maar ik heb geen ijsklimmateriaal mee en ook geen geschikte partners. Tourski’s heb ik niet, dus wat schiet er dan nog over ?

 

Héhé, lekker raggen in het funpark. Brede broek aan (van Nike ACG natuurlijk), hippe bril en eindelijk die 720 eens springen die nu al zo lang in men gedachten zit. Glijden over rails en in de lucht de zotste capriolen uithalen, waarom niet? Daar kan ik volgens mij enkel voordeel uithalen als het binnenkort nog eens begint te sneeuwen.

Veel plezier  aan iedereen in de krokusvakantie!

Onderstaande foto’s bewijzen dat enkele Mountcoachers niet vies zijn van wat park-actie.

 

An H. in Flumserberg, februari '08

An H. in Flumserberg, februari '08

 

 

 

Yannick in Flumserberg, februari '08

Yannick in Flumserberg, februari '08

Advertentie