Sanne in zijn favoriete omgeving

Sanne in zijn favoriete omgeving

Ik ben al twee weken aan het werk in La Grave. Met de Kamp Cie van het Trainingscentrum voor Commando’s houden we elke winter een trainingsperiode in het hooggebergte. Deze winter is dat in La Grave. Op het programma stond alle-terrein skiën (lees freeride ;-)), ijsklimmen, tourskiën, evacuatietechnieken en lawinetraining.

Steve Geerts in actie ©Sanne

Steve Geerts in actie ©Sanne

Wisselende weersomstandigheden maakten het tourskiën altijd een avontuur. Maar al te vaak daalden we af in een witte doos. Maar vandaag konden we de periode afsluiten met één van die zeldzame echt goede poederdagen. Gisteren is het beginnen dumpen, de hele nacht door en vandaag een doordeweekse dag met weinig riders en mooi weer. Zelfs na zes afdalingen konden we nog lijnen scoren.

Advertentie