Dinsdagavond aangekomen in Chamonix. Volgens het weerbericht zou het woensdag bewolkt zijn maar in de dag opklaren en zouden we donderdag een mooie dag hebben. 2 goede dagen om terug warm te lopen in het ijs. Modica en een route op Maudit zouden het worden.

Woensdag de eerste bak naar boven, er hingen wolken maar die zouden wel verdwijnen aldus het weerbericht. Na een poging de topgraat van Aguille Du Midi af te dalen, worden we er bijna afgeblazen. Terug naar binnen en wachten tot het weer verbeterd. Tegen de avond is dit nog steeds niet gebeurt, gelukkig hebben we slaapgerief bij waardoor we een nachtje in het liftstation doorbrengen. De volgende dag krijgen we te horen dat het ook vandaag niet zal opklaren. Afdalen dan maar.

0904_cham_img_2714

Blijkt dat ook het ohm soms fout kan zijn, of hebben wij niet goed gelezen?

Advertentie