Terwijl ik in men eentje naar Chamonix ga rijden  om een poging op de noordwand van de Droites te doen zijn er nog klimmers onder de baan.

Een tijdje geleden gingen we met enkele Mountcoacher’s naar een voorstelling van James Pearson kijken in de City Lizzard. Toen vertelde hij al over zijn plan om de mooiste 8a’s van europa te klimmen in een lange roadtrip.

 

james Pearson en Gareth Parry voor hun roadtripmobiel

james Pearson en Gareth Parry voor hun roadtripmobiel

Onlangs vertrokken ze in Engeland om via Scandinavië richting Nederland en België te komen. In Freyr staat de 8a ‘God s(h)ave the queen’ op hun lijstje, en dat zou voor een van de komende dagen moeten zijn. Je kan al hun verhalen volgen op hun mooie weblog.

Wanneer ging er ook weer zo een mobilhome voor de mountcoachers komen?  😉

Advertentie