Voluit de “Volkl Mountain created by Norbert Joos” genoemd, is een erg lichte toerski uit het seizoen 2004/2005. Ik heb deze ski zo’n 3 maand geleden in perfecte staat kunnen overkopen, maar nu… Heb ik wel een appeltje te schillen met die kerel! (Norbert Joos bedoel ik dan e?!)

Volkl Mountain created by Norbert Joos

Volkl Mountain created by Norbert Joos

Enkele weken geleden maakte Sam mij er plots attent op dat er toch iets raars aan de hand was met mijn ski: De kanten en de houten kern zijn langzaam hun eigen versie van de Grand Canyon aan het creëren. Dat is niet echt prettig om te weten als je elke keer weer die ijzige staalharde Vallée Blanche moet afdalen. De angst om plots enkel nog een binding en de bovenste print van mijn skilat over te houden, terwijl mijn belag en kanten een eigen afdaling beginnen, is toch altijd aanwezig…

Bij deze bent u dus gewaarschuwd: De Volkl Mountain created by Norbert Joos…is een prutsski!

Advertentie