Af en toe bots je tijdens het surfen eens op een blog of site van een of andere klimmer waar je nog nooit van gehoord had maar die toch straf bezig zijn. Colin Haley is de naam van een 25 jarige Amerikaanse klimmer die momenteel in Chamonix  verblijft. Hij wordt tevens gesponsord door topmerken als Patagonia, Julbo, Black Diamond,…

 

Colin Haley in een mislukt solopoging in Supercouloir (zonnebril vergeten)

Colin Haley in een mislukt solopoging in Supercouloir (zonnebril vergeten)

 

 

Tijdens het bekijken van zijn blog viel mijn mond gewoon open van verbazing. Dit zijn zijn realisaties vanaf einde Maart: Colton Brooks op de Grand Jorasses noordwand, Solo voie de Suisses op de Courtes noordwand, Colton Brooks op Droites noordwand, Solo Couturier Couloir op de Vertes noordwand, Solo Ginat op de Droites noordwand, ski afdaling van de Aiguille Du Midi noordwand (*slik*), skiafdaling Macho Couloir….

Jawadde, petje af, en dat allemaal op zo een korte tijdspanne… Wat gaat dat zaakje hard!

Advertentie