Tags

, ,

Om al de klimtripjes te bekostigen moet er natuurlijk gewerkt worden. En dan wringt het toch een beetje als ik eraan denk hoe mooi graniet Sanne en An L. voorgeschoteld krijgen. Maar, … ik mag niet klagen.

Volgende week, 12 mei, vertrek ik met koen voor een dikke 2 weken naar Marokko. In de Taghiakloof liggen meer dan 200 routes tussen 4de en 8ste graad tot A4 artif, 20m sportklimroutes tot 800m wanden, behaakt of alles op klemblokken, friends en pitons. Kortom een serieuze speeltuin op een halve dag van Marrakech.

Gorge Du Taghia

Gorge Du Taghia

Taghia wordt onze uitvalsbasis, dat weten we, voor de rest is alles nog vaag. Na een hele winter in de alpen is ons rotsklimniveau redelijk pover. Echt veel ervaring met Artif en het slagen van Pitons hebben we ook niet. Dus het blijft nog een raadsel wat we daar zullen klaarspelen. Ondertussen al dromen in de prachtige TOPO en kijken naar de mooie foto’s op het net.

Soyez Fort, Magez du Porc, 150m 7a+, Christian Ravier

Soyez Fort, Magez du Porc, 150m 7a+, Christian Ravier

Advertentie