Tags

,

Nu de examens naderen zijn mijn gedachten (jammergenoeg?) niet verder verwijderd van klimmen…
(welke betere ‘mind-game’ is er bij het studeren?)

Het moet nu lukken dat ik deze avond uit eten moest met de ouders van mijn vriendin, en die zijn net terug van Capri. Haar moeder deed heel het relaas van de reis, en besloot toch maar mooi met: Nelson, ik heb veel aan u lopen denken met al die mooie rotsen daar…Dus heb ik dat maar eens mooi opgezocht. Maar er valt bedroevend weinig over te vinden (toch als het klimmen betreft).

 

Kust van Capri met Faraglione op achtergrond

Kust van Capri met Faraglione op achtergrond

Het enige dat ik zie is dat deze ‘Faraglioni’ prachtige  routes verbergen, die in de late jaren 30 beklommen zijn door bekende Lombardische klimmers (Vitali en compagnie). Er maar 2 manieren zijn om aan de voet te raken: Ofwel via een landbrug (waar je blijkbaar door een zwem-oord moet) of, heel cool, met de boot. Het lijkt me zo zalig om te vertrekken op zee-niveau, om dan met het ruisen van de golven op de achtergrond hogerop te raken… Ideetje voor in de vakantie?

 

Faraglione, capri

Faraglione, capri

Als iemand hier nog meer info over heeft, altijd welkom!

Advertentie