Tags

Tijdens een toevallig bezoek in de Peak Performance winkel van Gent bleek tot men grote verbazing dat er enkele Blackcrows ski’s in de etalage stonden. Dit Franse merk van freestyle/freeride ski’s is relatief jong (3jaar) en ongeveer 2 jaar geleden had ik het genoegen om een testritje te maken op hun allround freeride model, de Corvus. Toen al viel me op  hoe goed gebouwd deze ski’s waren. Niet teveel show, gewoon een eerlijke lat die deed waarvoor ze gemaakt was: vertrouwen geven op alle terrein. Dit jaar brengt het merk ook een iets ‘specifiekere’ lat op de markt: de Sevun. Toen ik ze in Gent vasthad was ik direct verliefd. Perfecte breedte, lichte twintip, soepele voorkant en iets stevigere achterkant. Dat alles plus een killer design! De verkopers van Blackcrows kunnen het zelf het best uitleggen, check zeker dit filmpje.

Blackcrows Sevun

Blackcrows Sevun

De winter staat voor de deur en de keuze met welke ski’s ik de komende winter in ga blijft moeilijk…

Advertentie