Edelweiss, een symbool van vreugde en verdriet

Zowat alle MCers zijn naar de Alpen uitgezworven. Zelf ben ik net terug uit Chamonix. Niks spannends meer beleefd, enkel nog die ellendige Mont Blanc overgewandeld, om onze cursisten een plezier te doen. Dit weekend doorgebracht in het oranje-gekke Holland, bij mijn grootvader. De perfecte plaats om tot rust te komen, bij mijn (O)Pa van bijna 90.
De krant heeft bericht dat Joris “onvindbaar” zou zijn. Dat is niet waar, er worden nog steeds pogingen ondernomen om zijn lichaam te bergen. Maar het vliegweer is nog altijd even slecht en als er al een helicopter ter plaatse geraakt, hebben ze erg weinig tijd om te zoeken. Bij de vorige poging werd de rugzak gevonden, maar Joris niet.
Ben benieuwd of dit bericht ook als “ongepast” ervaren wordt… Wie van de MCers heeft nu nog zin om iets over klimmen te schrijven?

Sanne

Advertentie