Wat een wand, wat een barsten, maar wat een verschrikkelijke offwidths : zo valt deze route wel samen te vatten. Terwijl ik al zingend stond te zekeren om de beren weg te houden startte Stijn in de eerste lengte. Het zag er allemaal wel meevallen uit, tot Stijn ineens wat trager vooruitging. De eerste offwidt was aangebroken. Met veel gevroet geraakten we erdoor. De volgende lengtes waren telkens stevig, maar met slechts 1 kleine boterham met confituur raakte Stijn zijn energieniveau stevig onder nul. Hij kon wel spreken van een echte off-day.

Stijn ergens halverwege In The rostrum

 

Stijn langzaam aan het leeglopen

Bij mij ging het vlot, ik geraakte overal vrij door, uitgerekend die verdomde 5.10a offwidth van de 6de lengte dat weer net iets te zwaar was.

Tim uitgeput aan het eind van de zware offwidth lengte

Hoe hoger we kwamen, hoe meer overhang. En dat hebben de onderarmen weer eens goed gevoeld! Beiden waren we compleet uitgeput als we boven waren.

Moe maar voldaan op de top

De keuze om langs de all you can eat te gaan was dan ook snel gemaakt. Vandaag eten, eten en euhh…. bier drinken, en morgen beginnen we ons klaar te maken voor El Capitan.

cheers

Advertentie