Tags

, , , , ,

Marijke en Bram in Le Livre, 2011 Sam Van Brempt

Door het slecht weer (of de slechtweer voorspelling, maar dat wil ik nu even niet horen ) in chamonix zijn we richting Zwitserland getrokken. Marijke en Bram zaten bij vrienden in Sivier. Na een gezellige racletteavond trokken we met ons gevieren richting  Zinal voor een 4de graads waterval, Le Livre.  Helaas moesten Marijke en Bram terug naar huis.

Jonas in de laatste lengte van Arbonium

Jonas in de laatste lengte van Arbonium, 2011 Sam Van Brempt

 

Een aangename kennismaking met Helmut Van Pottelberg bracht ons direct naar de volgende bestemming. Dit weekend is het in Kandersteg immers het Ice Climbing Festival. Naast een ijsklimcompetietie, workshops, uitgebreide routeinformatie en allerhande materiaal dat uit te proberen valt, zijn er ook enkele voorstellingen. Zojuist hebben we eentje van de broertjes Anthamatten gezien.

Hoewel de temperaturen niet optimaal zijn ligt er behoorlijk veel in conditie en valt er toch wat te klimmen!

 

Advertentie