Tags

, ,


Yannick en ik (Sam ) zitten al lang met het plan om eens een presentatie te geven over al onze klim- en reisavonturen. Dit om de buitenwereld eens iets meer te laten zien dan 5 foto’s en 20 regeltjes op deze blog. Maar ook, of juist vooral, voor vrienden en kennissen van Koen, An, Hans en Joris. Iedereen is welkom!

 

What About The Half

that’s never been told

 

Zaterdag 26 maart 2011 20u30
K2 deKampeerder
Frankrijklei 109
2000 Antwerpen

 

Een presentatie over trips en expedities van de afgelopen 4 jaar gegeven door Sam Van Brempt en Yannick de Bièvre.

De start van de 2de Mount Coach groep in 2007 en de expeditie naar de 7010m hoge Khan Tengri een jaar later. Verhalen over kleine trips naar de Alpen, Marokko, Noorwegen, … Maar ook het verhaal van Peru 2009 en Alaska 2010.

Advertentie