Jep, komkommertijd. De sneeuw is weg en de ski’s en ijsbijlen staan weer voor een tijdje in de kast. De klimschoenen zijn er nog niet eens uitgekomen wegens teveel werk en te weinig motivatie om te trainen. Deze zomer zit ik wel een maand in de Pyreneeën, en blijkbaar zijn er wel wat rotsen in de buurt, hopelijk komt de zin daar terug. Gelukkig zijn plannen voor volgende winter nooit veraf. Nu eerst wat geld en recupdagen sparen zodat het volgende winter eindelijk Japan of Patagonië kan worden.

En voor zij die (net als ik ) nooit genoeg krijgen van leuke filmpjes, enjoy de volgende:

The Swiss machine is bezig aan een indrukwekkende Himalaya-campagne:

3 Dames die sterk klimmen in ‘the cirque of the unclimables’, een oud expeditieplan van Koen, An en mij. Wieweet…

Ama Dablam is dan wel een overcommerciële berg, maar het blijft een beauty! Zeker als je op die manier naar beneden kan komen…

En last but not least: veel sterkte aan An, stay positive!

Advertentie