Tags

, , , ,

Jonas en Ashlyn in de slab runn-outs van Mi Dissocio

Bijna in heel Europa was het afgelopen week slecht weer. Maar zoals we in de winter zoeken naar die ene plek waar er extra veel sneeuw valt gaan we in de zomer op zoek naar die ene vallei waar het toch mooi weer is… Van Chamonix, een 2 uur durende omweg naar gastlozen, om dan uiteindelijk richting Val Dell’Orco  te verhuizen. Pizza en 3 mooie  zonnige klimdagen in het gezelschap van “de halve Hungaria klimzaal”!

Nelson klimt de eerste lengte van Fessura Della Disperazione

Voor mij (Sam ) en Nelson zal Fessura Della Disperazione (De hopeloze barst ) wellicht nog lang bijblijven. Slechts 4 lengtes en maximaal 6a. Maar aangezien Camalot nr 6 in 2 lengtes maar juist past of zelfs vaak te klein is, krijgt deze 6a barst wel andere dimensies.

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Advertentie