Tags

, , ,

Ondertussen is het hier al z’on 4dagen non stop aan het regenen….hmm in dit belgisch weertje voelen we ons echt thuis:).  Maar geen nood. Als het regent gaan we gewoon naar cheackamus voor een beetje bolt clipping  en vooral om de voorarmen een keer goed te laten exploderen!!!Voor de regen kwam heb ik samen met Mathieu( een fransman, die samen met Siebe naar hier kwam, en die ook net als mij een voorliefde heeft voor lange routes)de grandwall en the roman Chimneys geklommen. Ik had deze route al eens gedaan, maar in plaats van de split pillars aan de rechterkant namen we nu de linkerbarst. Het is een prachtige lijn die begint met slechte fingerlocks, en langzaam via goede handjams overgaat in een… niet zo simpele offwidth.

in de Roman Chimneys

Zowel ik als Mathieu wouden echt tot boven op de chief geraken. Dus klommen we na de grandwall nog de Roman Chimneys. 4 lengtes met vooral veel mos, soms een natte barst en roeste haken op de face climbing maakte het klimmen wel interessant.

Mathieu in de laatste lengte van The Roman Chimneys

Gisteren kwamen we met een overladen auto terug van de filmavond. We waren nog niet vertrokken of er reed als een politiewagen achter ons met zwaailichten. Mijn relaxe rijstijl wordt hier blijkbaar niet echt geapprecieerd door de lokale politie. Met te veel in de auto en rijden als een retard zorgde voor een boete van 250 dollar. Maar of we die gaan betalen….. ik dacht het ni!!!!

Advertentie