Tags

, , , , , , ,

Toen ik en Joris in mei 2010 naar Alaska trokken hadden we het plan om een film van de hele expeditie te maken. Met bijna 12uur beeldmateriaal ben ik teruggekomen. Terwijl ik normaal direct zouden beginnen monteren is alles lange tijd blijven liggen. Hoe kan je een expeditie die zo verschrikkelijk afloopt goed in beeld brengen? 3 weken avontuur en lachende gezichten dat dan zo bruusk stopt? Wat wil/ kan je laten zien, hoe zal het overkomen bij vrienden en familie van Joris, hoe confronterend is bewegend beeld, het horen van een stem die je al meer dan een jaar mist…

De eerste episode stond al zeker een jaartje online, de rest was sinds deze winter klaar maar enkel zij die in maart naar onze presentatie waren gekomen hebben deze gezien. Sinds gisterenavond staat het 2 de deel online! De komende weken volgen er nog 4.

Kan je niet wachten, kom dan op 10 november naar Gent!


 

 

Advertentie