Tags

, , , , , ,

Op 3 januari 2009 startte onze blog met exact dezelfde titel. Ondertussen zijn we al 3 jaar en ongeveer een half miljoen views verder. Maar onze motivatie om te klimmen, skieën en te ontdekken is nog steeds dezefde!

Ook al kwamen Sanne en An net terug van Patagonië en ik van Japan, een beetje ijs in België was weer genoeg om ons in de auto te reppen en richting de Ardennen te rijden. Ook Tim VH was van de partij, klaar om zijn nieuwe Nomic ijsbijlen op echt ijs uit te proberen.

Tim op Belgisch ijs, altijd leuk (c) YdB

In de carrière van Chanxhe waren al enkele andere klimmers druk bezig touwen omhoog te hangen. Helaas het ijs was helemaal niet zo goed gevormd als in 2009.
Ik kende gelukkig nog een andere spot in de omgeving waar wel wat ijs zou te vinden zijn en we ook konden drytoolen.

Sanne op de drytoolwand (c) YdB

We amuseerde ons de hele dag met van de ene ijslijn naar de andere te klimmen en nieuwe varianten uit te proberen. Een ideale voorberereiding op het echte werk zou ik het niet noemen, maar in ieder geval leuker en exclusiever dan een namiddag in de klimzaal!

Tim op dun ijs (c) YdB

Sanne in volle concentratie op de laatste bewegingen (c) YdB

Ook An werkt zich een weg door de verticale rotswand (c) YdB

Als de verzuring toeslaat... (c)YdB

Advertentie