Tags

, , , , ,

Ach, het Internet… Goed voor vele zaken, maar ook vol duistere kantjes. Zo bestaan er blijkbaar bedrijfjes die webadressen die vervallen zijn direct opkopen om ze nadien aan woekerprijzen weer te verkopen. En zo bestaan er ook bedrijven die hun klanten blijkbaar niet tijdig verwittigen als hun account bijna vervallen is…

Enfin, om een lang verhaal kort te maken, mountcoach.com is vanaf nu te bereiken via  http://www.mountcoach.net (en zij die willen kunnen er zelf.org van maken).
Vergeet dus zeker je bookmarks niet aan te passen als je op de hoogte van onze avonturen wil blijven. Ook voor een portie internationaal klim- en skinieuws ben je nog steeds op het juiste adres. Spread the word en zoals steeds, welkom op onze blog!

Om de verwarring van de afgelopen dagen goed te maken kan je direct naar ‘As good as Japan’ PT2: Myoko Madness kijken. Vers vanuit Sam’s montagekamer spat de poeder jullie huiskamer binnen. Kijk en geniet:

Advertentie