Tags

, , , , , ,

Yannick en Frank op weg naar de top van Aiguille d'Argentiere

Terwijl Nelson, An en Stijn in Gran Paradiso zaten bleven Yannick, Frank en ik (Sam ) in de buurt van Chamonix. We hebben dit jaar behoorlijk wat poeder gezien dus deze keer waren we specifiek op zoek naar iets steiler terrein.

Het weer werkte niet optimaal mee, de dagen begonnen stralend maar iedere namiddag kwamen er wolken opzetten. Een steil couloir afdalen in dichte mist is iets wat we niet zo graag doen dus helaas hebben we onze wilde plannen wat moeten bijstellen. Toch hebben we enkele mooie tochten kunnen maken, met als leuke afsluiter de top + een skiafdaling van de Argentiere (3900m). Hier enkele beelden:

Yannick is zijn ski's aan het waxen

Frank in Grand Montets, als het heeft gesneeuwd kan er al eens een liftpas af

Sam, drytolen in Le Fayet, (c)2012 Frank Saeys

Glacier Milieu op Aiguille d'Argentiere

Advertentie