Tags

, , , , , , , , , , , ,

 

100519_ALAS_P1010627-Edit

Mt Hunter met links het rotsbastion van de Moonflower Buttress

Sinds zaterdag zitten Maxime en ik (Sam ) in Alaska. Afgelopen dagen hadden we het druk met winkelen, sorteren, organiseren, pakken en nogmaals sorteren en inpakken. Nu al onze zakken klaar en gewogen zijn is het wachten op de goede moment om ons met een klein vliegtuigje naar de gletsjer te brengen waar we ongeveer 30 dagen zullen blijven. Het doel van deze expeditie? De Bibler Klewin route op de Moonflower Butress van Mount Hunter. Het ziet ernaar uit dat we binnen de 24 uur onderaan Mount Hunter worden gedropt. Vanaf dan brengt Yannick sporadisch nieuws over onze vorderingen.

100519_ALAS_P1010626Route

De Bibler Klewin op de Moonflower Butress

Een kassaticket voor 30 dagen eten

REI Alaska, Het Energiebar walhalla

REI Alaska, Het Energiebar walhalla

Talkeetna

Talkeetna

140428_ALAS_IMG_0064

 

 

 

De expeditie wordt ondersteund door:

SupportAlaska

Advertentie