Nog maar net terug thuis aangekomen vanuit Chamonix, omwille van de vele sneeuw en de hoge kost van het  freeriden, maar het enige waar ik mee bezig ben is:

“Hoe en met wie geraak ik zo snel mogelijk weer terug naar daar?!

Maar dan moet ik eerst en vooral een oplossing zien te vinden om daar wat goedkoper te kunnen leven. Niet dat ik daar nu luxueus leef ofzo, maar 14euro per nacht om ergens te slapen blijf ik teveel vinden. Aan de andere kant is het niet te doen om een hele maand ergens illegaal in een tentje te slapen in de winter. Dat hou je gewoon niet vol…

Net iets tè cheapo?!

Net iets tè zwaar?!

We werken alvast aan wat idee’tjes! Voorlopig kan je een klein verslag van ons laatste verblijf in Cham terugvinden bij ‘media’, en de schitterende foto’s komen er snel aan…

Advertentie