Nu de zon stilaan zijn intrede begint te doen en de Paasvakantie aan de gang is komt stilaan de tijd om de ski’s weer voor een tijdje op te bergen en de ongerealiseerde ijklimplannen een jaartje op te schuiven. Nog een keer deze maand kan ik naar de Alpen maar het is een moeilijke keuze. Indien goed weer deze week vertrek ik met Joris richting Chamonix, anders zal het werken worden. Gaat het nog ergens sneeuwen wil ik er natuurlijk ook bij zijn, want ik heb nu een nieuw paar BMB-skis die ik nu echt wel eens wil uitproberen. Indien geen sneeuw of goed weer trek ik de tweede week van de paasvakantie wel richting Sam en Koen om hun te vervoegen in de bergen.

Freerideski's of ijsbijlen, wat zal het worden?

Freerideski's of ijsbijlen, wat zal het worden?

Wachten op de juiste condities, je moet er geduld voor hebben…

Advertentie