Tags

, ,

Het is even stil geweest, maar dat komt omdat we een poging wouden wagen in ons grote project van deze winter: de Ginat op Les Droites. Donderdag waren we ingestegen en hadden we onze tent op de Argentière gletsjer gezet, in de hoop die nacht te kunnen vertrekken.

Maar toen we om 2u opstonden raasde de Foehn wind over de gletsjer en besloten we dat dit niet het weer was waarin we onze eerste grote noordwand wouden doen. Toen de wind dan tussen 4-6u even stil viel, werd er even getwijfeld, maar ik zag het toch niet zitten… 1ste poging afgeblazen dus.

Hopelijk vinden we dit jaar toch nog het juiste weer en goede conditie’s om zo alsnog ons project te kunnen afmaken!?

3 Serieuze noordwanden

3 Serieuze noordwanden op een rijtje: Courtes, Les Droites en Aguille Verte

Advertentie