Exact 366 dagen geleden kwam onze blog voor het eerst online. Het leek ons leuk onze eigen webstek te maken waarop we zowel verhalen van onze eigen advonturen kwijtkonden als wat er in de internationale klim- en skiwereld gebeurde. Ondertussen heeft onze blog al zo een 82.500 surfers bereikt, met een gemiddeld van tussen de 150 en 200 per dag. Via deze weg bedankt aan iedereen!

In 2010 zouden we de blog structureel wat willen veranderen, maar daar moeten we eerst weer wat tijd voor vinden. Voor de rest staan er weer veel trips gepland (klimmen en skien in Schotland, Noorwegen, de Alpen, Alaska, Tadjikistan, Amerika, Antarctica,…) en hopen we ook wat ‘premières’ van belangrijke klimgebeurtenissen van anderen te brengen.

En oh ja, voor de trouwe lezers dit nieuwjaarsgeschenk: Heb je de weerberichten in Belgie er al eens op nagelezen? De temperaturen zijn al een tijdje aan het kwakkelen rond de nulgradengrens in de Ardennen, maar voor volgende week voorspellen ze veel kouder. Lijkt mij een ideale mix om vanaf midden de week je ijsklimspullen bijeen te zoeken en daarheen te trekken. Remember last year? Ik ben helaas in Schotland aan het werken, maar midden deze week krijg ik bericht of er al iets gevormd is. Stuur me een smsje als je locaties wil weten. Vergeet geen foto’s te nemen en de locaties geheim te houden voor anderen (privé-terrein…) Have fun and happy newyear!

Advertentie