Tags

, , , ,

Aangekomen in Chamonix en terug weg zijn we. De komende week ziet er voor de klimmers onder ons niet goed uit. Er wordt veel sneeuw verwacht, er staat een sterk windje en het is hier enorm koud, -15 op 1000m.

Op onze heenrit van kandersteg naar Cham zijn we gestopt in Trient. An en Maxime klommen L’ettonnoir, 180m II 4. Ik klom samen met Tom een zeer mooie onbekende ijslijn in een hoekversnijding. En net die ene keer vergeet ik mijn fototoestel.

Een wolk, een stukje Tim en 60 cm poeier? Check, ©Sam Van Brempt

Zaterdag hebben we nog een 60cm poeier in Vallorcine meegepakt. Vandaag, Zondag moest er ook nog geklommen worden, een dag nietsdoen zit er precies niet in. Een zuidelijk gerichte waterval, Cascade Sainte-Marie Directe . I 4+, 120m,  nabij Les houches, zichtbaar vanaf de hoofdweg naar chamonix. Deze waterval ligt zelden in conditie. Ook nu lag ze er dunnetjes bij en deed het ons vaak denken aan een schotse beklimming, verijst mos en gras…

Veel woorden komen er niet uit vandaag dus maar enkele foto’s

Advertentie