Tags

, , , ,

Na een drukke week die om een of andere rede gedomineerd werd door de keuze tussen men hart volgen of men portefeuille, is het EINDELIJK tijd om richting Noorwegen te vertrekken. Na een skiongeval eind December heb ik me vooral beziggehouden met revalideren en te dromen over nieuwe avonturen. De knie is stillaan aan het beteren, en een tourskitripje lijkt niet te hoog gegrepen, zolang ik het maar rustigaan doe. Men partners in crime zijn deze keer Frank Saeys en David Caudron. 2 vrienden met veel talent voor alles wat met sneeuw te maken heeft en een goede lawinekennis. We hebben een mobilhome ter beschikking en gaan via Oslo en Trondheim richting de Lofoten rijden. Een plaats waar bergen, sneeuw, zee en het poollicht samen komen, daar moet ik toch eens geweest zijn. De meteo lijkt ideaal, afwisselend zon en sneeuwbuien met een temperatuur  rond het vriespunt.

Voor het eerst ga ik ook wat experimenteren met video, de resultaten komen wel online. Veel plezier aan iedereen die binnenkort ook richting de sneeuw trekt!

De Lofoten (c) ppcrew

(c) ppcrew

En oh ja, ik heb men hart gevolgd…

Advertentie