9 x 9

Vandaag kwamen ze dan eindelijk binnen. De langverwachte 9×9 magazines. Na een lange weg van idee naar papier is het er dan. Het was ff wennen, want een magazine heeft zo z’n eigen dynamiek en spelregels. Heel anders dan het samenstellen van het wePowder boek en ook weer zoveel anders dan de online wereld. Maar we hebben ervan geleerd en het resultaat is zo verdomd mooi. Als is het maar omdat het eerste keer is. Binnen nu en een paar dagen (ietsje langer voor de lezers in het buitenland) valt dan namelijk voor het allereerst een uniek magazine op je deurmat. Het allereerste blad over poeder voor de Lage landen. Met enkel woorden en beelden van laaglandbewoners. Geen ingekochte beelden, zeker geen verhalen van de ‘overkant van de oceaan’. Alles puur laagland. Alles poeder!

Nu ja, een beetje sluikreclame voor een dergelijk initiatief kan nooit kwaad. Vooral niet omdat dit de fotografen zijn 🙂

Beeld
Donald Harting
Folkert-Jan Haanstra
Gilean Nolst Trinite
Marije Bijl
Martijn Schell
Rogier van Rijn
Yannick De Bièvre

Ik heb er zelf geen idee van welke beelden er van mij gebruikt zijn, maar het is mooi volk om tussen te staan. Ik heb alvast eentje besteld, meer info op www.wepowder.nl

Advertentie