Tags

, ,

Tijdens een telefoontje uit Alaska gisterennacht rond 12u30 wisten Joris en Sam me te vertellen dat ze goed geïnstalleerd zijn in het 14000 voet kamp. Vandaag wouden ze graag hoger klimmen richting een col op 17000 voet (zo een 5200m).Deze klim loopt door een couloir van 45° om te eindigen met 4 à 5 lengtes stijlere mixte, een ideale manier om te zien hoe ver het staat met hun acclimatisatie.

Ondertussen hebben ze ook al veel leuk volk leren kennen zoals Colin Haley, een van de meest inspirerende alpinisten van het moment. Hij is net vertrokken om een nieuwe route op Mt Foraker te gaan proberen.

Als je Joris en Sam een duwtje in de rug wil geven kan je een gratis smsje versturen naar hun stateliettelefoon via deze nummer: 881631847867 op volgende website: http://messaging.iridium.com/

Advertentie